maanantai 30. tammikuuta 2012

Everybody gets high

Kuuntelen pitkästä aikaa Sixx: A.M:ia ja tää on hyvin jees, vaikkaki en yleensä oo kauheen hyvillä fiiliksillä, kun kuuntelen tätä. Nää biisit on vaa just sellasia, mitkä pyörähtää soimaan, kun asiat rupee menee vähän huonommin.

Mut nyt kyl kaikki on kohtalaisen hyvin. Koitan tässä buukkailla itelleni viikonlopuks ohjelmaa, koska oon kyllästyny siihe, että kökötän sillon himassa. Okei,viimevklp oli aika tapahtumarikas siinä mieles et se käytännössä alko jo torstaina. Ja olin viel sunnuntainaki katsekontaktissa johonki muuhun, kun omaan peilikuvaani.

Mutmut, jos nyt koitan sitten kertoo jotain tästä päivästä, koko tavallisuudessaan:
aikanen herätys, aamupala, kouluun.
En oikeastaa tehny koulussakaa mitään erikoista, meen täytyis ilmottautua äidinkielen maikalle, että ollaa menossa torstaina tekemää sellasta jotain lapsikokeilua (:DD) eli siis täytyy kirjottaa jotai niiden tarinoita paperille. Saa kattoo millee menee.
koulusta kotiin, hengaus, kitaratunti
Jooh, kitaratunnillakaan en oikeastaa ollu kauhee mukana, odotin vaa kokoaja et tunti loppuu. Toisaalta aihe oli ihan mielenkiintonen, mut toisaalta ei oikeen inspannu.. Saatto johtuu siitäkin, etten oo syöny mitään kunnollista ruokaa koko päivään, koska ei oo oikeastaa sitäkää tehny mieli. Paitsi nyt pitsaa tossa hetki sitten natustelin onnellisena.

JA AI NIIN, nyt vielä tähän loppuun pari kuvaa eiliseltä, eli siis sunnuntailta, jolloin olin lenkillä Clarissan, Caran ja Helmin kanssa. Typerät prinsessat kummiskin pisti meet kantamaan ittensä pois tuolta upottavasta lumesta, koska oli ite niin laiskoja >:cfail Helmi


forever alone
Okei, siinä teille ihana käsittelemättömistä kuvista koostuva spammi. Nyt jatkan yötäni dataillen / kännykän kera. Heippa.

3 kommenttia:

 1. Oi söpöi koiria :D Mäkään en ikinä kuuntele Sixx:A.M.:ia sillon kun on ilonen fiilis, se on vaan jotenki liian surullista :(

  VastaaPoista
 2. Hihii, juu ne on ^^ Niin on. Ainakin ton ekan levyn matsku, mut toisaalta se pohjistuu siihen kirjaan, eikä sekään kovin ilosta luettavaa oo, vaik paras kirja kyl mitä oon lukenu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, mut eiks se tokakin perustu siihen Nikkin toiseen kirjaan, mut siis sitä tokaa levyä en oo hirveesti kuunnellu nii en osaa sanoo mut ainaki samannimisii on :DD Heroiinipäiväkirja kyl on yks parhaita kirjoja ikinä, vaikka onkin niin surullinen jne.

   Poista