sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Maybe I'll get it right, next time


Jotenki nyt ei riitä kärsivällisyys tän kääntämiseen...

Kuitenkin! Tänään on ollu perus sunnuntai. Ihme kyllä pääsin ylös jo yhden aikaan ja meikkasinkin, ja lähettiin sitte Clarissan kanssa lenkille. Otin itseasiassa kuviakin, mutta ne vielä kamerassa, kun en jaksa latailla niitä koneelle :c pöh, laiska.
Ulkona oli kyyyyylmä. Itseasiassa tää päivä muistutti hyvin paljon viimevuoden tammikuisia sunnuntai-päivä. Aurinko paistaa, pakkanen, lenkki. Hyvin jees.

En jaksa aatella, et ensviikolla alkaa helmikuu ja möllötän vähän, koska se on liian pitkä.. Koitan keksiä itelleni paljon ohjelmaa, niin ehkä se menee nopeesti ohi. Ootan jo muutenkin niin paljon kesää, koska Rockin' Hellsinki ja Ronny tulee Suomeen heinäkuussa ja aion kuskata sitä ympäri Poria ja Luviaa ja aiai. Muutenkin, oon niin hyvin kyllästyny tähän lumeen, kylmyyteen ja pimeyteen enkä tiiä yhtään ihmistä, ketä enää tykkäis tästä. Ja vaikee kuvitella itteeni ees hyppimään ensilumen ilosta...

Illalla jouduin valitettavasti uhraamaan tunnin kallisarvoisesta datailuajastani matikan parissa ja nyt vihaan sitä enemmän kuin koskaan. Ja vihaan sitä opettajaa melkein yhtä paljon.. Uskokaa tai älkää, se on paljon. Mutta ompahan vihani ansainnu.

Ookei, nyt pitäis vielä mennä suihkuun ja ehkä sitte vois mennä unille, kattoo jos kerrankin saisin nukuttua yli kuus tuntia.. tsau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti