sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Why travel in the dark?


Helou. Tänään on ollu aika muksa päivä. Aamulla heräilin jo kymmenen aikaan (vaikka olisin kyl mielelläni nukkunu viel pitempään) ja laitoin itteni kuntoon ja lähin kaupungille. Mukaan tarttu KAIKKEE, en oo pitkään aikaan ostellu noin paljoo. Käväsin ostamassa siis hiusväriä, ja äiti suostu ostamaan mulle vihdoin uudet kengät, koska noi vanhat on aika järkyttävät ja oon joutunu käyttämään tässä noita bootseja ja let me tell ya, ne on kaikkea muuta, kun talvikengät. Vaikka ne onkin ihanat ja tykkään pitää niitä.

Noh, käytiin sitte tosiaan fanletin kautta ja en oo ikinä ennen erikoisemmin perehtyny siihe mestaan, mut siel oli niin kivoi myyjiäkin et pitää alkaa käymään vähä useemmin. Eli kävin ostamassa tommosen Schwarzkopf (miks tää nimi näyttää spammilta..) kevytvärin ja semmosen värii syventävän hoitoaineen. Olin aika tyytyväinen lopputulokseen, kun sisko suostu sitte tänää laittaa mulle illemmalla värin päähän, mut tän huoneen valossa otetuista kuvista tuli kyl niin väärän värinen letti niihi kuvii, kun vaan olla ja voi, mutta koitan ny tässä vähän valottaa.
 


Ja anteeksi tuo kauheen alaston kuva :DD on mulla ihan oikeasti shortsit jalassa. Noi mun hiukset on siis tosta vähä enemmän tummemmat vielä, mut latvat jäi vähän ton väriksiks, joten värjään sitte parin vk:n päästä ne viel uuestaan. Mutta tää on kyl kiva väri ja ihanaa vaihtelua :D

4 kommenttia:

 1. But I love your porn pictures B)) :::D

  VastaaPoista
 2. ooh lalaaa tarjoilija koitti tappaa minut kirveellä

  VastaaPoista
 3. Minut hän yritti tappaa ranskalaisilla, nyt liikkelle.

  VastaaPoista
 4. pakko kattoo se joku päivä . seuraava kerra ko tuut tän yöks

  VastaaPoista