lauantai 18. helmikuuta 2012

I used to love her, but I had to kill her

antijeejee
Helou. Eilen en tullu päivittelemään, koska menin melkeen suoraan koulusta tultuani nukkumaan, nukuin yhteentoista asti ja menin suihkuun, jonka jälkeen menin takaisin nukkumaan.. Jotenkin kotona iski vaan kauhea väsymys ja rupesi kaikki asiat sinkoilemaan mielessä, joten koin turvalliseksi vaihtoehdoksi pistää Gunnarit soimaan ja sulkea vaan silmät ja toimihan se. Nyt on jo hiukan paremmat fiilikset.

Koulussa kyl oli eilen ihan jees. Tehtiin tonnikala-patonkeja ja kuunneltiin radio rockia, toimii. Äikän tunnit oikeastaan meni vaan siihen että juteltiin mimmin kanssa vähän kaikesta ja lueskeltii vanhoja lehtiä. Enkä ollu kyllä yhtään niissö fiiliksissä, että alkais loma.. jotenki tuntuu vaan, että just oltas palattu joululomalta, en oo oppinu mitään uutta vaik täs nyt on ollu jo muutamisen koettakin. Pian alkaa viiminen jaksokin ja en pysy yhtään messissä.

Tänään menee päivä luultavasti Simssin (hehee) ja koirien parissa, koska Aaro täällä ja niitä pitää vahtia. Hurraa.. Taitaa tääkin viikonloppu olla aika hiljanen ja arki-painotteinen, koska Clarissa on kipeenä ja eipä täs paljoo yksinään jaksa minnekkää mennä.. minne menitte ihanat eloisat viikonloput? tulisitteko takaisin?

Okei, eeipä tässä oikeen muuta ollut, kuva on eiliseltä, ihme kyllä jaksoin olla sen verran kuosissa, että saan otettua ittestäni pari kuvaa, jeejee. Nyt simssiä, heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti