sunnuntai 5. helmikuuta 2012

I didn't know what's right and wrong


 Perjantaina kävellessäni kouluun mun korvani paleltui kuoliaaks ja kuulokkeiden johto jäätyi <3 Toinen korva on itseasiassa vieläkin mukavasti sitten kipeä, koska kylmyys. Oikeesti, kesä, mikset tule jo?! Koulun jälkee kävin kaupungilla ostamassa hiusväriä löysin just sopivaa väriä sieltä, jeejee. oltiin myös Mimmin tykönä ja meen oli tarkotus kattoa kaikki Sawit (1-6 koska siinä boksissa ei ollu seittemännettä o.O), mut Mimmi jakso kattoo niitä vaan 4 asti jonka jälkeen katottiin 2 minuuttii madakaskarin (en jaksa kirjottaa oikein) pingviinejä, muttakoska se oli harvinaisen syvältä katottiin pasilan 4 tuokkarin jaksoja ja alettii nukkumaan around 7 aikaan. Oli jees.

Lauantaina heräsin aamulla 10 aikaan katkottain nukutun yön jälkeen ja lähdin mimmin tyköä joskus 12 aikoihin. menin Clarissan ja pelastajan (hehee) kanssa kotiin ja menin suoraan nukkumaan. Heräsin syömään -> takaisin nukkumaan. Sen jälkeen sisko laitto mulle värin päähän ja näistä tuli tosi kivat, en oo vaan saanu aikaseks ottaa kuvaa, koska tosta lähin suoraan Clarissan luo ja tarkotus oli kattoo vaan yks leffa, mut sit päätinkin jäädä yöksi ja mentii nukkumaan harvinaisen aikasin! jo joskus puol kahden aikaan :)

Tänään herättiin jo joskus yhdeksän/ kymmene aikaan aikaan ja Clarissa meni suihkuun ja mä rupesin sit unen sekavas tilassa laittamaan itteäni johonkin kondikseen. Mentiin siis yhteisvastuu keräys-kalakeitto-tarjoilu juttuun ja minä siellä kiltisti kahvia kaadoin. Yllätysyllätys, sain kuulla, että oon mummuni näköinen, ja vanhemmilleni lähetettiin terveisiä :D Oltiin siellä sitte varttia yli kahteentoista asti ja syötiin siellä itekkin ja käytiin keskustelu "mitä tää on?" "kaljaaaaa" "no eikä ole" etc. oli hauskaa. Tän jälkeen Clarissan luo ja sieltä hetkenpäästä himaan ja jooh.

Lisää tälläsiä viikonloppuja! Arki on kuiteskin aina sitä samaa vanhaa tylsää "menin kouluun, lähdin pois koska siellä oli tylsää söin vähän makaroonilaatikkoa kotona ja soitin kitaraa" muo kyllästyttää ees kirjottaa sitä. Okei, ensviikolla lupaan silti alottaa sen haastepostauksen, sitä odotellessa :D

Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti