lauantai 17. maaliskuuta 2012

Bad apples


Huomenta. Eilinen päivä oli loppujen lopuksi hyvin jees, tulin nyt vähän päivittelemään siitä. Eli aamulla tosiaan heräilin tuntia aikasemmin, mitä olisi pitänyt, koska hammaslääkäri 9.30 . Clarissa päätti tulla mukaan ja saatiin vielä autokyyti, parasta.

Nooo hammaslääkärin jälkeen mentiin hakeen kaupasta "aamupalaa" ja istuttiin syömään sitä kadulle, koska ei vielä jaksettu raahautua kouluun. Tuuli oli melko kylmä, mut muuten oli niin superkeväinen ja hyvä olo, ettei rajaa. Muutenkin, en oo syöny suklaata varmaan kuukauteen, hyvä aamupalakin siis.

Okei, no koulussa oli perusjuttuja, ei siellä niin superkivaa ollut, mutta kun tulin koulusta lähdettiin sitten kaupungille kera Clarissan. Meillä oli taas hyvin ruhtinaallisesti aikaa, koska porukat kävi siinä välissä vaan ruokakaupassa ja niillä oli kokoajan hirveä kiire takaisin, hmm.. yllättävää. Mutta mukaan tarttui kyllä kaikkea kivaa, jännä hame H&M 5e
verkkopaita(vihdoin)GinaTricot  19.95e
Mulla on tässä pari viikkoa vaan lipunut ohi enkä oo oikeen vaivautunut tekemään mitään. Ja no, sen varmaan huomaa mun blogipäivityksistäni ja oon enemmän, kuin pahoillani siitä, etten oo oikeesti jaksanu ollenkaan päivitellä. Koitan nyt palata takaisin raiteille ja alottaa kunnon postaukset taas.

Kiitos ja näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti