sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

POSTAUSTAUKO + VKL


Oon ollu tän koko viikon vähän hakusessa, anteeksi siitä, en ole sen takia kirjotellut paljoon mitään..

Viikonloppu oli ja meni, olin kavein luona perjantain-lauantain välisen yön ja 2 tunnin yöunien vuoksi lauantai oli hyvin ihana päivä. Okei, lauantai iltana menin kyllä Clarissan luo ja katottiin yksi elokuva, mikä oli kylläkin maailman typerin, koska se loppu pilasi kaiken. Sen jälkeen katottiin jotain musavideoita, ja lähdettiin kävelylle. Ton jälkeen painun vaan kotiin ja aloin heti nukkumaan, sitähän en ollu päivän mittaan onnistunu tarpeeksi saamaan..

Tänään heräsin 2 aikaan ja en taida olla menossa kyllä minnekkään tänään.. paitsi suihkuun, mutta sinnekkin vasta illalla.
Oon oikeesti pahoillani tästä postaustauosta, koitan nyt vähän skarpata kyllä, mutta tää viikko on ollut oikeesti niin maanpäällinen helvetti ja en halua oikeasti kirjoittaa tänne mitään sellasissa mielentiloissa. Vaikka se varmaan helpottaiskin oloa, mutta uskokaa tai älkää te ette haluu lukea sitä..

Muttamutta, meikäläisen lienee parempi lopetella tässä nyt, oon alkanu kirjottamaan toivepostausta, katotaan jos saan sen ensviikolla tänne. en lupaa kyllä mitään :D heihei.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti