lauantai 31. maaliskuuta 2012

Too rich to be good

hiusoperaatioita

le kännykkäkuva
Helou. Päätin laittaa uuden bannerin ja tadaa, siinä teille, huomaan, että oon muuttunut aikalailla tässä ihan tän bloginkin aikana. Jos viimevuonna koin tosi radikaaleja muutoksia, niin nää mun hiusmuutokset on kyllä olleet ainakin nyt viimeaikoina hyvinkin radikaaleja.

Eli tarkkanäköisimmät varmaankin huomas jo tosta mun bannerista, että tosiaan hiuksien väri jälleen vaihtunut - tällä kertaa ihan perus musta. Tykkään tästä tosi paljon, vihdoin tunnen oloni kotoisaks jossain muissakin, kun vaaleissa hiuksissa.

Eilinen oli tosi jees päivä, vaikka aamulla oli vähän sellanen olo, ettei mistään tuu mitään. Epätoivo kuitenki haihtu, pääsin puol tuntia odotettua aikaisemmin koulusta ja menin himaaan. Henna soitti ja ilmoitti, ettei olla menossa tänään nuorten iltaan, mikä sopi meikäläiselle mainiosti. Lähdettiin kuuden aikaan kaupugille, käytiin ostamassa mulle ja Hennalle hiusväriä ja ajauduttiin kas kummaa, heseen. Tilasinpa itelleni sitten normi aterian ja päärynäpirtelön, mistä kuva yllä. Puhuttiin mm. tummaihoisten oudosta puhetyylistä "I ain't no bitch!" ja tästä lauseesta tuli koko illan motto.

Tultiin kaupungilta Hennan luo ja ruvettiin värjäilee noita hiuksia, meen työnjako oli mahtava. Mimmi miksas värit ja minäpä värjäilin sit Hennan fledan, ja oi ihanaa hänen luontaistuote-värinsä haisi houkuttelevalta...not. Tän jälkeen sit vaan hengattiin, Hennalta pestiin väri pois jonka jälkeen uhrauduin ja annoin Hennan värjätä mun hiukset (eivaan, hyvä oli hän hiuksia värjäämään :D) samalla kun Mimmi luki sieltä jotain sääntöjä ja piti volume-tason hiljaisen yläpuolella koko ajan.

Koko ton säädön jälkeen mentiin kattomaan wild child (joopajoo, katoin ekat kymmenen minaa :D) ja heräiltiin aamulla mun takiani aikasin, koska piti ruveta laittaa itteää johonkin kondikseen, koska kaupungille jälleen, tällä kertaa kera Clarissa. Lunta sato, kun heräsin ja koko matkan kun kävelin Hennan tyköö kotiin manasin ääneen Suomen vittumaista ilmastoa.

Kaupungilla oli tosi jees, ostin puuteria ja tollaista hiusöljyä, minkä pitäisi jeesailla päänahkaa ja hiuksia ja pitää ne paremmassa kunnossa. Pääseepä hänkin kokeiluun ensiviikolla. Nyt jatkan tästä iltaani kera Sex Pistols. Loppuun vielä toi sama kuva, kun tossa bannerissa tosin muokkaamattomana. Koko viikonloppu oli kovin jees, itseasiassa nyt kun mietin niin koko viimeviikko oli paria päivää lukuun ottamatta tosi kiva. Nyt kiitän ja kuittaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti