tiistai 20. maaliskuuta 2012

ystäväni

Postaus 1 – esittele itsesi
Postaus 2 - mitä on rakkaus
Postaus 3 – minun vanhemmat
Postaus 4 – tätä olen syönyt tänään
Postaus 5 – 
ensimmäinen rakkaus
Postaus 6 – minun päiväni
Postaus 7 - 
ystäväni
Postaus 8 – 
se hetki
Postaus 9 
- uskoni
Postaus 10 – päivän asu
Postaus 11 - sisarukseni
Postaus 12 
- käsilaukussani
Postaus 13 
– tällä viikolla
Postaus 14
 – mitä minulla oli päälläni
Postaus 15 - unelmani
Postaus 16 – eka suudelmani
Postaus 17 – Mieleisin muistoni
Postaus 18 – mieleisin syntymäpäiväni
Postaus 19 - kadutttaa
Postaus 20 – tässä kuussa
Postaus 21 – toinen hetki
Postaus 22 – tämä järkyttää minua
Postaus 23 – tämä saa minut voimaan paremmin
Postaus 24 – tämä saa minut itkemään
Postaus 25 - ensimmäinen
Postaus 26 - Pelkään
Postaus 27 - suosikkipaikkani
Postaus 28 - ikävöin
Postaus 29 – tähän pyrin
Postaus 30 – viimeinen hetki

______________________________________________________________________________
 
Tämänpäiväinen osa haastepostausta käsittelee ystäviäni. Hyviä ystäviä on mulla ihan riittäviin, ja ikinä heidän kanssaan ei ole tylsää :D Syystä tai toisesta en nyt lataa kaikista ystävistäni kuvia tänne, osittain myös siksi, että itseni häpäiseminen ei kuulu yleiseen toimenkuvaani (silloinkaan vaikka kuva olisi kuinka sensuroitu....). Enkä tässä nyt laita ketään mihinkään arvojärjestykseen.
 
 
Clarissa Emilia
Ollaan oltu Clarissan kanssa kavereita jo kerhosta lähtien, niinkun oon joskus ennenkin kertonut ja oltu aina tosi hyviä kavereita. Musta tuntuu, että pystyn puhumaan Clarissan kanssa ihan kaikesta ja pystyn luottamaan siihen. Meillä on ihan tajuttomasti typerää inside-läppää, uusimpia varmaankin inkerin fööni ja pictures of shame (joista on jäljellä enään yksi). Kaikilla tuntuu välillä menevän hermot meen kanssa, ja ollaan usein oltu siinä tilanteessa, että meille ollaan suututtu, vaikka ei oltais tehty yhtään mitään. Mä en muista koska me oltais viimeks riidelty ja ei vaan saada tarpeeks toistemme tasokkaasta seurasta.

Mimmi
Mimmiin tutustuin ekaa kertaa joskus eskarissa, kävin Mimmin tykönä aika usein, mutta Mimmi muutti toiseen mestaan, joka oli pidemmällä mun kodistani ja jotenkin se hengaaminen sitte vaan jäi. Seiskalla ajauduttiin samalle luokalle ja alettiin taas pyöriä yhdessä. Keksitään Mimmin kanssa aina kaikkea hienoa, kuten sinipitkä, poppamies ja keltapaksu. Tikkuleijonat on varmaan sellainen, mistä ollaan eniten selostettu kaikille ja kaikki sijaiset on aina "ainiin, te olitte te, teillä oli niitä jotain tikkuleijonia" :D Riidellään tosi harvoin, joskin ei koskaan ja meillä on aina hauskaa. Luotan Mimmiin ja tiedän, että aina terapeutiksi hän ryhtyy, jos mulle tulee ongelmia.
Henna
Hennan oon tuntenu sata vuotta, mahdollisesti kauemmin ja oltiin pentuina tosi poikamaisia, niinkun tää kuvakin antaa ymmärtää, niin leikittiin siis paljon dinosauruksilla ja leikitään vieläkin,eiku.. Lisäks leikittiin pikkueläimillä ja kiipeiltiin puusta. Muistan kerran, kun meen pikkumettässä oli sellanen kivi, jonka päältä pääs kiipeemään yhteen kuuseen (on se siinä kyllä vieläkin..) ja Henna kerran tippu sieltä kuusesta, kun näki hämmärin :D Hennalla oli myös paha tapa syöttää kaikki sulkapallot ränniin, jonka vuoksi hän ei kovin usein saanut aloittaa meidän 6lk sulkkisturnauksia bändärit vs. rännifani krhm.. ei muistella pahalla :D
Ronny
Soo, I guess it was summer 2011 when we met. I saw this girl, walkin' down the street and I totally fell in love with her look. I started to follow her and 10 minutes after that she turned around and was like "u glamster, gotta love yer look. I'm Ronny" and I invited myself and we became super super good friends. It really didn't go with that way, but anyway... We talk almost all the time, when we're both online and share our awesomness to everybody. Ronny has the most epic sense of humor. We're also married and we've got pet named Simon. Nao I shall be quiet.

tuli kammokammo kiire suihkuun, jos et ole nyt näiden harvojen joukossa, älä loukkaannu, en ole unohtanut sinua.

2 kommenttia:

  1. Kauheen hieno kirjotus, ja ihan MAHTAVA kuva musta! Mikset kertonu et sul on tollanenkin?

    VastaaPoista
  2. hihii juu on mahtava. ja öö en tiedä mutta feel free ja nappaappas se tosta itellesi. mulla on noita kyl lisääkin.

    VastaaPoista