sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Live free or die

kuvan laatu <666
Oisko munkin aika tulla vääntämää jotai päivitystä tänne. Siitä taitaa olla jokusen verran aikaa, kun päivitin viimeks. Nomutta, älkää huoliko, ei mulla oo paljoo mitää superia tapahtunut, oon lähinnä hengannu Clarissan kanssa, kärsiny 4 pvä pääkipua ja kaks päivää kuumetta auringonpistoksen takia ja nii.. siinä se onki ollu suurinpiirtei.

ensviikolla oonkin lähössä Kouvolaan ja tuun vasta lauantaina, jolloin Ronny tulee tänne ja aionkin olla porissa ja mahdollisesti matkustella bussilla sinnetänne. Ja mennä yyzkään, missä en ookkaan ollu varmaa 100 vuoteen. Eli olis parempi olla aurinkoiset kaksi seuraavaa viikkoa!

Vähän muo ottaa päähän, että meikän keikoilla käymiset taitaa alkaa olla tältä kesältä niinko mennyttä, saatan kyllä eksyy Porisphereen, mutta muuten kyllä näyttää aika hiljaselta. Nomut olihan se Rockin' Hellsinki kyllä kaiken rahanmenon arvosta, ehdottomasti! Halajan sinne niin pahasti takaisin.

Jos kenelläkään on POSITIIVISIA kokemuksia Helsingin linja-auto asemasta niin feel free ja kerro mulle, mun siskoni meinaa ei osannut kertoa mitään positiivista siitä mestasta, joten musta tuntuu, että mulle tulee tosi hauska seikkailu. Se asema on nimittäin kaiketi jossain maan alla (?!) ja ne liukuportaat on niin jyrkät, että et tiedä meetkö ylös vai alas. Tällasta tarinaa, nyt vaan kokoajan oon ihan paniikissa siitä linkka-asemasta, että "miten meen sinne ja miten pääsen sieltä pois ei jeesuskristus!"

Jatkankin tästä iltaani nyt PEEPSHOWN ja 666 Clarissan kanssa. Huomenna hakemaan matkahuollosta lippu. Jeijeee.


4 kommenttia:

 1. 3:))

  jos hyvin käy kidnappaan Ronnyn 3B)) (6)

  unohdit mainit, ett meen huumorin taso on menny pohjaa syvemmälle ;D

  VastaaPoista
 2. Itse olen käynyt siellä linkkuasemalla niin monta kertaa että huhhuh.. Eikä ole kamala paikka ollenkaan. Selkeä, eikä ainakaan eksy mitään ihmeellistä sakkia, kun on maan alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tullu yhtää ajatelleeks tuota asiaa. Mutta taidat ihan oikeessa olla, toi voi hyvinki olla syy siihen miks se on sellasee paikkaa kyhätty.

   Ja Clarissa, meidän huumorilla ei oo koskaan ollutkaan mitään pohjaa (6)

   Poista
 3. Siel metros oli ainaki aika jyrkät ne liukuportaat ja ne meni sen verra nopeest, ettei kannat ottaa siit kaiteest kii.

  VastaaPoista