maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kesäpäivitys

Joo, mulla on ollut tässä nt pienoinen tauko, mutta nyt kaikki tuntuu tekevän tällaisia "long time no see"-päivityksiä, joten jospa nyt sitten itsekkin kokoisin tähän jonkinlaisen tiivistelmän viime kuusta. Taisiis, lähinnä nyt tästä loppu kesäkuusta ja heinäkuun alusta. Laitan varmaan lisää kuvia joskus, kun jaksan, nytten on vaan nää muutama hassu. Menin siis 26.6 Helsinkiin linkalla ja tapasin siellä Miisan. Kierreltiin hesassa ja mentiin Miisan johdolla mm. suihkulähteeseen kengät jalassa... Ostin myös varmana yli 100 euron edestä itelleni kaikkee, ja tämä tapahtuu NIIN harvoin, että sellasten hetkien jälkeen tulee aina kamala katumus. Joka kyllä kestänee vaan hetken, mutta how ever. ps, oon pöllinyt nää kaikki kuvat miisan blogista, mutta epäilen, ettei muo tapeta jos lisään ne tänne.

Mukaan tarttui mm. bändipaitoja, kangasmerkkejä, hiusväriä, trikoot ja eri värisiä spiraaleja. Käytiin myös mäkkärissä syömässä, kaikkien hyvien ravintoloiden sijaan. Ja valitettiin tyyliin koko mäkkäriin meno matka siitä, kun ei osattais ainakaan edes tilata mitään mistään ravintolasta. Katkerat(ko).
Lähettii sitte taajamajunalla Kouvolastadiin joskus neljän aikaa ja siellä vietin sitten aikaa ihan lauantaihin asti. En TODELLAKAAN rupee kirjottamaan tähän, että mitä kaikkea me siellä tehtiin, mutta oli kyllä ihan hiton hauskaa. Ja tämä tarkoittaa sitä, että käyn luultavasti ilahduttamassa Kouvolan kansaa useamminkin. Vikana päivänä oli jotain niin jäätävää se lähtö, et vaikka sattukin kaupungilla pari tosi hyvää asiaa ni oli niin lähellä etten ruvennu kauheesee huutoitkuun, kun istuin linkassa, joka meni Hesasta Poriin.
Lähdin lauantaina ja vr:n vuoksi oli hienoo säätöö hienoo säätöö, ja voin olla aika satavarma, että en muista Lahtea tai ainakaan sen juna-asemaa kovin hyvällä! lukuun ottamatta kilttiä naista r-kiskalla! Mutta tästä selvittiin, ja yllättävää kyllä, en ollut niin antisosiaalinen, ettenkä olis saanut puhuttua itselleni matkaopasta, kuka suostuu kävelemään mun kanssani sen kaikki 200m juna-asemalta kamppiin. hmm..

Olin joskus yhden aikaan kotona, ja niin väsynyt, etten ees oikee kunnolla hahmottanu, että Ronny oli tulos meille huomenna. Aamulla kun heräsin, mulla oli niin kylmä, että istuin ihan kiinni kuumassa patterissa, kun meikkasin. Oltiin kymmeneltä hotellilla, hakemassa Ronnyy ja tavattii samalla sen äiti, joka keskustelu mun faijani kanssa, ja lupautu maksamaan mun matkani Norjaan, tossa joskus ensvuonna (tai aikasemmin, ken tietää ... ). 
Mentii jossai vaiheessa pikku autoajelulle velikullan ja hänen tyttöystävänsä kanssa, kuka toimi sitten meidän kuskinakin sen parin päivän ajan. Käytiin siis maanantaina yyterissä ja sen jälkee mentii Ronnyn äidin kanssa kaupungille ja hupshups ennenkun kukaan huomas, niin tää äippä oli ostanu meille puolen kauppaa tyhjäks.. kerrankin sain jotain siitä, että jätin lompakon autoon. Mentii vielä siitä sitte jäätelölle ja juteltiin kaikkea, puhuttiin myös kielistä ja kulttuurista (kansainvälistä), mutta kukapas koittaa meikäläisen seurassa olla puhumatta musiikista.. olipas mulla vahvistusjoukko silti mukana, joten tää oli myös aikalailla pääaiheita.Tiistaina nukuttii Ronnyn kaa pommiin (!!) ja lähettii vasta 11 aikaan kaupungille, jutusteltii kirpparin edessä jonkun naikkosen kanssa, jonka jälkeen kierreltii ja kaarreltii taas ympäri Poria ja saatettii sitte pia Ronny ja sen mutsi juna-asemalle ja olin taas niin lähellä itkua, kun halailtiin siinä, että joo.. pitkällä asuvia nettikavereita ei vaan koskaan sais tavata.. tämän takia oli parin loppupäivän ajan vaikea puhua suomea, koska olin turissut englanniksi muutamisen päivää putkeen.

Joo, tällaista kuuluu mulle, nyt oonkin sitte vaa löhöillyt, miinus perjantaina, jolloin käytii hakemassa veli intistä ja lähdettiin pikku seikkailulle.

Peukut pystyyn teille kaikille, ketkä jaksoitte lukea tän "tiivistelmän" :D

4 kommenttia:

 1. Yees, en mä sua tapa :D
  Ja juu, nähdään taas mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
 2. oottepa kauniita : D hei muute tossa lukija jutussa on joku ongelma ni lukijaks ei pysty liittymään : (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos! ♥ ja joo, lukijaksi kannattaa liittyä niin, että kopsaa ton mun blogin osotteen ja menee bloggerin etusivulle ja siellä on se luettujen blogien lista ja siellä jossai alla lukee lisää uusi. napsauta vaan siitä :)

   Poista