maanantai 29. lokakuuta 2012

haaste

Carrie  heitti minulle tällaisen haasteen ja voisinkin tehdä sen nytten, näin mukavasti 11 aikaan illasta. miksi tuntuu siltä, että kello olis ihan hirveesti paljon enemmän.. tänään taidan mennä ajoissa nukkumaan.

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There's no tag backs.


Koska olen taas tuttuun tapaan niin harvinaisen tylsä ihminen niin en jaksa kyllä ruveta enää haastelemaan yhtään ketään.

11 faktaa minusta:
1. Suutun toisinaan todella helposti, ihan pienistäkin asioista, mutta jossain vaiheessa unohdan olevani vihainen ja vasta puolen tunnin juttelutuokion jälkeen muistan  "hei, mä taisin olla vihainen tälle ihmiselle jostain". no hups..
2. Tykkään matkustella, etenkin kaverien kanssa. mutta syystä x hauskinta siinä koko matkassa on lähestulkoon aina se itse matka, ei määränpää.
3. En ole koskaan nähnyt titanic-leffaa kokonaan.
4. Uskon, että unisiepparit pitää pahat unet poissa. Uskon, että jotkut koruistani tuovat mulle hyvää onnea. Uskon, että kummituksia on olemassa.
5. Pelkään pimeää, hämähäkkejä, ilmapalloja, lumiauroja, sekä ahtaita ja suljettuja paikkoja.
6. En pidä uimisesta yhtään.
7. Jätän melkein aina kirjan puoleenväliin, jos alan lukemaan sitä.
8. Olen ihan koukussa hapankorppuihin. muut leivät saavat mut epäluuloiseksi.
9. Suolapähkinät ovat mun mielestä ihan maailman parhaita - en vaan ole syönyt niitä ainakaan viiteen tai kuuteen vuoteen, koska yllättäen tulin niille allergiseksi.
10. Puhun itsekseni, kun kävelen jossain yksin. Ja silloinkin puhun AINA englanniksi.
11. Inhoan sitä, kun joku naksuttelee vaikka sormiaan, mutta olen salaa siitä vaan kateellinen, koska omat sormeni ei vaan naksu ikinä.

1. Favourite colour and what it means to you?
- tykkään kaikista väreistä! mutta erilaisten värien erilaiset sävyt tuo mieleen vähän kaikkea. mm. semmoinen vaaleanpuna-oranssi tuo mieleen intian. ällö esimerkki mutta joo, tajuatte varmaan mitä ajan takaa.
2. Favourite piece of clothing and why?- Paita, ehdottomasti. Koska mun mielestä kiva paita pelastaa paskan päivän.
3. What you definitely want to do before you turn 30?- Kokea kaiken mahdollisen. Ei mulla ole mitää sen suurempia tavoitteita.
4. Could you tell us one meaningless thing about you, what still almost no one knows?- Musta koulujen seinään paskalla käsialalla raapustetut "päkä was here"-tyyliset kirjoitukset on kauheen kivoja.
5. Favourite game?- Pelasin vielä muutama viikko takasin skyrimiä paljon, mutta typerä veljeni vei pleikan mukanaan.
6. What's the craziest thing you've done with your friend?
- Jääköön ne kaikki sekoilut tämän blogin ulkopuolelle... :D
7. What made you write a blog?- En oikeastaan tiedä. Lueskelin paljon serkun blogia, ja sitten niitä luettavia blogeja vaan alkoi kertymään, ja äkkiä halusinkin oman blogin.
8. If you could choose only one music genre you should listen rest of your life, what would it be?- Punk, ehdottomasti.
9. Who do you respect the most and why?- paha kysymys. Kunnioitan monia ihmisiä muusikkoina ja runoilijoina. Esim. Jim Morrisonia kunnioitan aivan helvetisti - persoonana ja taiteilijana. Voi kumpa aikakone olisi keksitty.
10. What happened in the last dream you remember seeing?- lähdettiin Miisan kanssa Lahteen Kouvolasta ja syystä x lähdin Lahdesta kotiin ja ilmotin Miisalle, että "nähdää huomenna!". Enhän asukkaan, kun toisella puolella suomea...
11.What do you think about love?
-
Kai se on tiivistettynä yksiä niistä maailman hienoimmista jutuista. Ei sitä oikeen voi lyhyesti kuvailla. se vaan.. on.

ps, syysloman kunniaksi päätin myöhästyä tänään saksan tunnilta taas komeasti. Hyvä Janita.. hyvä. Huomenna ehkä kirjoittelen lomastakin jotain. nyt pasilaa, tsättäilyä ja unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti