keskiviikko 28. marraskuuta 2012

extaasia hjuu!

Piti päivittää kyllä jo maanantaina, mutta tää keskiviikkoilta saa mennä maanantaista.
Oon kuunnellut tosi paljon Ismo Alankoa ja Hassisen konetta. Kävin lainaamassa viimeiseksi mainitun levyn itseasiassa kirjastosta. Ja koska Luvian paskakirjasto niin se levy oli niin naarmuilla, ettei kumpikaan radio suostunut soittamaan sitä, ja mun läppärikin huonolla menestyksellä. perseestä.
tänään viiksisensuureita havaittavissa.
Päätin pitää tänään randomin kuvasession. Ihan vaan koska aloin kyllästymään siihen vaaleanpunaiseen blogiin. En tottapuhuen edes tykkää vaaleanpunaisesta. Ellei kyseessä ole hillitysti käytetti intian-vaaleanpunainen. Ja vaaleanpunainen hattara on hyvää. En syönyt viimekesänä yhtään hattaraa.. nyt mä sen tajusin.Viikonloppu oli huippu. Katsottiin siskoni kämpässä McLeodin tyttäriä, syötiin jäätelöä, katsottiin perintönä maa ja taivas. ja vain elämää-maratooni. Ainiin, ja siellä oli semmoinen toukka. Hittavainen taisi olla sen nimi. Muo purtiin vähintään sata kertaa. Mutta Hittavaisen kanssa oli kiva leikkiä härkää ja matadoria. Ja Hittavainen suuttui ja kiroili, kun otin sen sängyltä pois. kun se HYPPÄSI siihen. Kun en uskonut, että se pystyisi. Oli virhe sanoa se ääneen.


oooh, prepare for trouble
Ittis vaa oli pieni unikeko. Ärsyttää, kun unohdettiin ottaa kuva Sannan hienosta ohje-lapusta. "ei saa mennä kiellettyihin paikkoihin tai olla tyhmäs" . Hyvää ohjeistusta 10 pistettä siitä. Fretit on kivoja. Olisin tykännyt mennä Hittavaisen kanssa taas lenkille, mutta en halunnut ottaa riskiä. Enkä saisi sille valjaita päälle. en edes sadassa vuodessa. 

Voiko joku uskoa, että tollainen pikku sintti osaa olla tosi pelottava? etenkin silloin, kun se herää päikkäreiltä ja tulee nurkan taakse tuijottamaan. Ja lähtee sitten pois ja naureskelee itsekseen. Ehkä se on normaalia. Jos on joutunut kuuntelemaan mun ja Clarissan juttuja jo kaksi päivää. Joo. Se on normaalia.

2 kommenttia:

  1. sielun veljet tohon vielä ni on jo aika pyhä kolminaisuus kasassa <3

    VastaaPoista