maanantai 5. marraskuuta 2012

jälleen haaste + random pics


• Vastaa 11 haastajasi antamaan kysymykseen ja postaa kysymykset vastauksineen blogiisi.
• Valitse 'niin monta kuin haluat' uutta haastettavaa bloggaajaa ja linkkaa heidät + ilmoita haasteesta heille.
• Keksi 11 uutta kysymystä haastamillesi ihmisille.
 
anteeksi, etten nyt taaskaan jaksa haastaa yhtään ketään. Kello on puoli 11 illalla. taas. miten onnistun aina tähän aikaan naputtelemaan blogi päivityksiä... etenkin näitä haasteita.

1. mikä on paras asuste ja miksi juuri se?
- thihii mun käsiraudat! koska ne on parhaat ja maailman hienoimmat ja koska koin järkyttäviä häpeä kohtauksia ostaessani niitä jonkun pilapuodin eroottiselta osastolta.
2. Onko kumppanin silmien värillä väliä? - Nojaa, ei mulla mitään kriteereitä ole koskaan ollut. silmien väristä ainakaan.
3. Lempijuomasi? - Kyl huomaa keneltä tää haaste on tullut....... vastaan tähän ilkeyttäni että pillimehu. etenkin se oranssi ja musta.
4. Viimeisin kappale jonka kuuntelit? The Doors - Back Door man
5. Miksi kirjoitat blogia?- Koska se on kivaa ja koska voin nauraa myöhemmin omille yli vuoden vanhoille päivityksilleni. Josta mieleeni että mun blogi taitaa olla jo yli vuoden ! oho.
6. Millanen on sun unelmien päivä? - Sellainen, kun saa viettää hyvällä keikalla, maailman parhaassa porukassa.
7. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? - En. Ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan. ja kukaan ei voi nähdä toisen persoonaa ennen, kun on avannut suutaan ja puhunut hänen kanssaan. 
8. Siideri vai lonkero? - Lonkero, koska

en halua edes kertoa kuinka kauan nauroin tälle. ja enemmän sille että JOKU oli jakanut sen mun seinälleni facebookissa ja kun seuraavana päivänä kirjaan sisään huomaan että se on saanut yltiöpaljon tykkäyksiä.. hienoa.
9. paras kaupunki? 
- Niitä on montamontamonta. Mutta en varmaan tykkäis yhdestäkään niistä kaupungeista, ellei siellä asuis niitä ihmisiä. Mainittakoon nyt Kouvola, Lahti, Helsinki ja Tampere. 
10. Nimeä 3 lempibiisiä? The exploited - Sex and Violence
Pelle Miljoona oy - Koska sydän sanoi niin
The Doors - The End
Rainbow - Stargazer
niitä tuli nyt neljä.
11. mitä teet yleensä netissä?
- Juttelen ihmisille, selaan 9gagia, kuuntelen musiikkia, seuraan blogeja & vlogeja, viisastun....
ajattelin vielä tähän loppuun laittaa tällaisen hienon "näin olen muuttunut vuodessa" öhöhöhö en oo kyllä koskaan ollu noin iiimoouu kun toi viimevuoden kuva antaa käsittää. no, puhukoot ne puolestaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti