maanantai 17. joulukuuta 2012

puyunuyumuwan


varoitus. Tää postaus sisältää vähän kuvia Janitasta. ja hiuken enemmän kuvia vielä siitä Janitasta.

Oon jutellut tänään koko päivän Emilian kanssa. Tein kaksi koetta. Ne oli typeriä. Sain huonoja ja hyviä numeroita palautetuista kokeista. Oon ollut välillä vähän turhautunut. En jaksanut panostaa yhtään englannin kokeeseen. En jaksa. Viimeinen viikko. En jaksa. En jaksa. Surrealistinen olo. Joulu on ensiviikolla. Pitäisi kai pakata lahjat.
Haluaisin smileyn. ja poskilävistykset. ja septumin. En mä niitä kaikkia kyllä ota. En tosiaan. Mutta ainahan saa haaveilla, eh? Äiti tekee keittiössä jouluruokia. Se saa mut ikinälkäiseksi. Tykkään jouluruuasta. koska sitä syödään vaan jouluna. mutta vihaan maksa-ja porkkanalaatikkoa. ja lipeäkalaa. enkä kovasti tykkää rosollista.
Taidan olla rakastunut tohon mun paitaani. Se ei ole mikään semmonen perinteinen doors-paita. Se on sellainen, ettei kaikki edes tiedä että se on doors-paita. paitsi nyt kun kerroin sen tässä julkisesti. Mutta ihan sama. Taidan olla myös rakastunut näihin housuihin. Ostin ne kesällä, puoliksi Hennan rahoilla. Ne oli rikki sisäreiden kohdilta, mutta korjasin ne.Siivoan vaatekaappini. ja luen jotain kirjaa.
ps, toi otsikko on ihan oikeasti yhden biisin nimi. se oli albumilla minkä sisko osti kaljamainosatsteekeilta joskus.

2 kommenttia: