keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä

En nyt kyllä tiedä yhtään mistä aloitan. Apua. Viimeviikosta. Siitä mun pitää kertoa.
Elämä on taas ollut kuvioissa ikäänkuin mukana. Hymyilyttää nyt katsoa näitä kuvia.
Olin Tampereella. Tapasin kaikkia hurjan ihania ihmisiä ja löysin sielun siskoni.
Kävin uimassa yhden aikaan yöllä ja muo puri selkään ja jalkoihin about miljoona hyttystä.Näin siilin. Olisin halunnut sen mukaani seikkailulle.Istuin puun alla kun satoi. Tyhjistä tölkeistä tuli tarpeeksi rahaa pandan pepe xl-lakupussiin. Sain siitä hyvän aamupalan perjantaina. Junassa tuntui siltä, että mun pää hajoaa.
Emmin asunto oli ihana. Olin siellä kaksi yötä. Näin Oonaa, Peppiä ja Iidaa ja jotenkin taas
päädyin pussailemaan heitä. No kuinka yllättävää. Otin kielikorun enkä voinut enää syödä.Emilia ja Oona kerjäsivät 50e rahaa lävistyksiin. Kunnon pummit.Näin PMMP:n eturivistä. Näin Hynysen alasti. Näin siis liikaa. Söin väkisin Emmin tekemiämaailman parhaita linssipihvejä. Lähdin Emilian kanssa sunnuntaina ja päivittelimme elämän skitsoutta. Konduktööri vittuili. Otin maanantaina pienen onnellisuus tatuoinnin.
Näin 
Clarissaa pitkästä aikaa. Hän hommasi meille ilmaiset jäätelöt. Kävin psykiatrilla ja hän oli ihana. "sano teille kotiin sellaisia terveisiä, että olen susta tosi ylpeä".

Nyt oon vaan kotona. vähän yksin. vähän sekaisin. Mietin oonko hajalla vai en, mutta odotan että pääsen taas pian seikkailulle jonnekkin. Vaikka hakemaan mun toisen kenkä takaisin.

4 kommenttia: